Следва

Поли Генова, Наум Шопов и Теа Минкова избраха текстилните марки на Kaufland от сертифициран био памук

Парти на месеца: H&M представи Studio SS20 в Бевърли Хилс

H&M представи своята Studio SS20 колекция в Бевърли Хилс

All fashion преди 4 години

На 12-ти февруари H&M представи колекцията си Studio SS20 на фона на океана и светлините на вечерен Лос Анджелис. Моделите, създадени за модерната жена със свободен дух, чийто стил е толкова еклектичен, колкото са и пътешествията й, бяха представени в имение в Бевърли Хилс (бел.ред. като като на Безос за 165 милиона, но по-малко!). Модерната сграда от средата на миналия век беше преобразена с помощта на светлинни филтри, за да отразява елементите от наситената цветова палитра на колекцията.

В галерията горе>>> разглеждаме look book-а на студийната колекция, вдъхновена от изследователското пътешествие до шведския остров Готланд и избрала за своя муза безгрижната сърфистка, която съчетава обемни универсални рокли, дрехи с необработени краища и спортни бански костюми.

Част от ключовите артикули са рокля от рециклиран полиестер в розов електрик, скъсено яке от вискоза и лен в цвят варовик, панталон с широки крачоли, жилетка от памук и найлон с едра плетка и атрактивни кожени боти на платформа. В цветовата палитра доминират яркорозовото и кобалтово синьото с акценти на яркозелено, които контрастират на наутралните нюанси.

Сред гостите на събитието разпознаваме лицата на Джордан Дън, Lykke Li, Били Лурд, Джамила Джамил и Села Марли, естествено облечени с новите модели на H&M Studio.


Джордан Дън


Ан-Софи Йохансон и Lykke Li


Били Лурд


Джамила Джамил


Шон Рос


ТК и Чиприана Куан


Колекцията влиза в продажба на hm.com и в магазин H&M бул. "Витоша" 6 на 20-ти февруари.

More All fashion