Седмичен ХОРОСКОП - 17.02 - 23.02

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, ви предстои седмица, в която ще имате неприятна комуникация с някого, който живее на различно от вас място. Причината за този контакт може да е здравословен проблем или проблем, чието решение на този етап се оказва твърде сложно и дори изглежда невъзможно.

През седмицата ще бъдете склонни да се връщате назад към минали преживявания, свързани със семейството си, или да изживявате по-емоционално липсата на вашите роднини, независимо какво точно ви дели. Подобни настроения на носталгия или депресия ще трябва да бъдат преодолени възможно най-бързо. Имате много по-важни задачи за изпълнение.

През идните седем дни ще трябва да уредите финансов документ с институция; в някои случаи това може да е свързано с бъдещото получаване на парични средства или някаква друга печалба.

Не избързвайте с емоционалните реакции на новини и информация, свързани с вашите финансови дела, тъй като вероятността от недоразумения е твърде голяма.

Очаква ви важно събитие или щастлива новина, свързана с човек, роден под знака на Дева, Козирог или Телец, който ще даде уникален шанс на живота на този човек.

Хороскоп

Още от Astro