Седмичен ХОРОСКОП - 17.02 - 23.02

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица ще бъдете амбицирани да се включите в конкретни позабавил се с времето задачи, свързани с домашния ви комфорт. Възможно е да поправите някои уреди или да закупите нови полезни предмети за вашето домакинство.

Идната седмица е добра за инвестиране в имот в общността, в която живеете, или като допълнително място за престой през почивните дни и празниците.

Тази седмица идва с уникалните си шансове за постигане на големи успехи, но нищо няма да дойде лесно, ако сте имали подобни очаквания. На първо място, ще трябва да споделяте по-малко от своите планове и действия с хора извън дома си, за да се предпазите от действията на завистливи или злонамереност от страна а чужди хора.

Без значение какви са очакванията ви за идните седем дни, събитията в повечето случаи ще имат свое индивидуално развитие, особено що касае здравето ви или проблеми, свързани с миналото.

Тази седмица ще трябва сериозно да помислите за думите и разговорите си като цяло с човек, роден под знака на Дева, Козирог или Телец, защото в това, което ви казва, има много истина, мъдрост и нещо полезно за вас.

Хороскоп

Още от Astro