Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Антония Петрова-Батинкова

Дневен ХОРОСКОП – 17.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Избягвайте работата, която ви уморява лесно и отегчава бързо в понеделник. Днес е полезно да се стремите да научавате нови неща, да влагате нови умения в работата си и да предприемате някои иновативни действия. Въпреки трудностите, които може да изпитате при организирането и изпълнението на финансовите си дела, този ден ще ви даде необходимите обстоятелства за благоприятното им развитие или завършване. В понеделник можете да поканите приятели в дома си или да отидете в дома на приятелите си, за да проведете интересни разговори за събития от различно естество. Избягвайте да гледате песимистично на някои от проблемите на работното си място (особено на тези, които могат да възникнат между вас и колеги/клиенти).

Овен, Лъв, Стрелец: точно днес в никакъв случай не се затваряйте между четири стени. Дори и да се чувствате уморени или депресирани, потърсете контакти с мили и интересни хора. Споделянето на вашата енергия с други хора ще бъде много важно за вашето психическо и емоционално възстановяване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, който ще донесе важни и полезни новини, събития, преживявания или нови възможности за вас.

Телец, Дева, Козирог: в понеделник правите нещата бавно, преценявайки много внимателно всяка своя стъпка или действие. Днес събитията ще ви срещнат с различни хора и ще ви бъде трудно да се приспособите към различни характери и начини на комуникация. Хубавото е, че няма невъзможни неща и че ще можете да се представите в най-добрата светлина.

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник ще бъде краят и началото на нов етап на развитие, завършването на един и началото на нови планове и като цяло ще настъпят промени от всякакъв вид. Нещо, което изглежда толкова зле, всъщност ще се окаже добро за вас. Избягвайте страха за бъдещето си, без значение каква е ситуацията. Този ден носи важни новини и важен документ.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник ще насочите вниманието си към материалните неща от живота. Денят ще бъде благоприятен за ремонт на дома или закупуване на важни артикули. Като цяло този ден носи благоприятни преживявания и събития, повечето от които ще бъдат свързани с жени.

More Astro