Следва

Between minimalism and nostalgia

Какво ново: и &Other Stories ще доставя до България

VIEW SOFIA КАКВО НОВО

All fashion преди 3 години

Припомняме, че в края на миналата година на social платформата на скандинавския бранд COS обявиха, че считано от сезон Пролет/Лято 2020, доставки - директно от сайта им, ще се осъществяват и до България. Голямо облекчение за любителите на лейбъла, съчетаващ праткичността на сканди дизайна с достъпните цени, запазена марка на компаниите, обединени под шапката на H&M.

Към COS в доставките до България от този уикенд се присъединяват и &Other Stories, ARKET, WEEKDAY и Monki, което е логично, имайки предвид, че всяка от марките е част от H&M Group семейството.

Обобщеното в края на Декември "сезон Пролет/Лято 2020" вече се конкретизира до "Април 2020", което ни устройва перфектно. В допълнение към хубавите новини, получаваме и до -20% от първата поръчка, ако се запишем в платформите на четирите бранда - съответно ТУК, ТУК, ТУК и ТУК, препоръчваме да го направите!

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour