Следва

Рикардо Тиши разказва историята си в новото Burberry - 5 неща, които научихме

Стил урок на седмицата: well-vested

Ако костюмът е една от най-силно застъпените тенденции за предстоящия пролетно-летен сезон, то един отделен елемент от него се превръща в своеобразен хайлайт.

All fashion преди 4 години

Burberry

Говорим именно за третата част на костюма - елека, който за 2020-та се очертава да се превърне в един от най-желаните модни елементи. Естетиката му, за която мнозина смятат, че е най-добре да остане дълбоко заровена в миналото, присъства в повече колекции за новия сезон, отколкото бихме желали да признаем. Част от дизайнерите го третират като неизменна част от звездата на Пролет/Лято 2020-та костюма - така се случва при имената на Burberry, Etro и Gucci, докато други му придават 70-тарско звучене като Celine, Louis Vuitton и Etro.

Gucci

Max Mara

При Saint Laurent пък случаят е съвсем различен, Кая Гербер нагледно дефилира оскъден ансамбъл, състоящ се от мини елече и шорти, вдъхновен сякаш от 90-те години и най-лудите фестивални времена на Кейт Мос.


Saint Laurent 

За новия сезон, разбира се, идеята на допълнителния елемент е да изглежда свежо и най-вече модерно, а примерите от улицата, фантастично илюстрирайки възможностите му, не закъсняват. Качествата му изпъкват прекрасно при съчетаване в монохромната палитра, но и при умела употреба на цветови контраст, резултатите са не по-лоши.

Въпросният елемент позволява да се носи както по първоначалния си замисъл - под блейзъра, така и без него, вместо връхна дреха, като всъщност, следва да признаем, дава немалко стилистични идеи, от които следва да се възползваме още преди официалното настъпване на пролетния сезон.

Celine 

Emporio Armani 

Hermes 

Acne Studios 

Paco Rabanne

Sportmax

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.