Стил урок на седмицата: well-vested

Стил урок на седмицата: well-vested

Ако костюмът е една от най-силно застъпените тенденции за предстоящия пролетно-летен сезон, то един отделен елемент от него се превръща в своеобразен хайлайт.

Burberry

Говорим именно за третата част на костюма - елека, който за 2020-та се очертава да се превърне в един от най-желаните модни елементи. Естетиката му, за която мнозина смятат, че е най-добре да остане дълбоко заровена в миналото, присъства в повече колекции за новия сезон, отколкото бихме желали да признаем. Част от дизайнерите го третират като неизменна част от звездата на Пролет/Лято 2020-та костюма - така се случва при имената на Burberry, Etro и Gucci, докато други му придават 70-тарско звучене като Celine, Louis Vuitton и Etro.

Gucci

Max Mara

При Saint Laurent пък случаят е съвсем различен, Кая Гербер нагледно дефилира оскъден ансамбъл, състоящ се от мини елече и шорти, вдъхновен сякаш от 90-те години и най-лудите фестивални времена на Кейт Мос.


Saint Laurent 

За новия сезон, разбира се, идеята на допълнителния елемент е да изглежда свежо и най-вече модерно, а примерите от улицата, фантастично илюстрирайки възможностите му, не закъсняват. Качествата му изпъкват прекрасно при съчетаване в монохромната палитра, но и при умела употреба на цветови контраст, резултатите са не по-лоши.

Въпросният елемент позволява да се носи както по първоначалния си замисъл - под блейзъра, така и без него, вместо връхна дреха, като всъщност, следва да признаем, дава немалко стилистични идеи, от които следва да се възползваме още преди официалното настъпване на пролетния сезон.

Celine 

Emporio Armani 

Hermes 

Acne Studios 

Paco Rabanne

Sportmax

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.