Следва

От Архива: "Тялото ви трябва да бъде безупречно...", каза Лагерфелд

Second time's a charm? Мелания в Диор, отново

Семейство Тръмп откри автомобилно състезание NASCAR Daytona 500 във Флорида

Celebrities преди 4 години

Мелания Тръмп е една от най-стилните първи дами - това дори не подлежи на обсъждане. Случва се обаче и на най-добрите да сгрешат - и далеч не говорим за повторния показ на този модел на Диор, който всъщност адмирираме (бел.ред. Мелания облече черно-бялата рокля за първи път през 2017-та).


Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл


Повод за съмнения дали това е най-добрият възможен избор, който госпожа Първата дама можеше да направи, дават:

1. Коланът
Преди три години бившият модел съчета Диора си с далеч по-подходящ широк черен колан, който действително изпълнява основната си функция - да стегне талията максимално и да издължи визулано и иначе дългите крака на Мелания. Колкото до белия колан с етикет Azzedine Alaïa, нищо лично към президентския стилист, просто пречи да се определи фокусът на иначе съвсем нелошата черно-бяла визия. Отдалеч изглежда добре, но отблизо не чак толкова.

2. Поводът
Почти сме убедени, че в гардероба на Мелания Тръмп биха могли да се намерят поне 137 аутфита, които са по-подходящи за откриването на автомобилно състезание от тази рокля à la Мерилин Монро. Дори чифт прави джинси, за които знаем, че първата лейди носи безупречно, биха паснали чудесно на събитието.

Извън това, бюти визията на американската първа дама е както винаги изпипана до последния детайл.


Миналото: Мелания Тръмп ученичка


Запознахте се с нашите съображения, споделете ни и вашите в коментарите по-долу>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.