От Архива:

От Архива: "Тялото ви трябва да бъде безупречно...", каза Лагерфелд

19.02.2019. Дата, която завинаги ще остане в модната, а и в световната история като денят, в който загубихме Карл Лагерфелд. Година след смъртта на Кайзера светът още не може да се опомни и осъзнае, че легендарният дизайнер си отиде - дискретно и елегантно, точно какъвто беше и целият му живот. В Архива на View Sofia място намират стотици публикации, увековечаващи гения на Лагерфелд, но днес, в деня на първата годишнина от смъртта му, си го спомняме така:

Легендарен, Карл Лагерфелд почина на 85-годишна възраст на днешната дата миналата година. Вярваме, че казаното остава наред с направеното, затова нека си припомним как "изглеждаше" Маестрото през думите.


Циник и гений, легендарният Карл Лагерфелд издъхна в Париж на 19-ти февруари 2019. Класик, ценител на красивото и прочут с острия си език, който умееше брилянтно да критикува всичко, което не се вписваше в представите му за идеалната красота, модният кайзер влезе в историята и с великолепните си колекции, и с резките си, често дори безцеремонни коментари. Преди няколко години, като подарък за 100-годишнината на Модна къща Chanel френският издател Flammarion събра изказванията на прочутия дизайнер в книгата The World According to Karl. 

Следват най-готините изцепки на Маестро Лагерфелд, без които, както и да го гледаме от позицията на днешния ден, той нямаше да е ТОЙ!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.