Следва

Теория на модерния мъж. Стилистът Добромир Киряков

Експериментът възможен с Мартин Косташки

Ето как може да изглежда модерният мъж без излишни усилия през модния прочит на Мартин Косташки...

Shopping преди 14 години

Независимо от развитието или липсата на такова Totally Erected Fashion Studio си остава едно от първите посеви семена на модата като изкуство у нас. Съвсем логично е, че екипът, който стои зад това име, ще е съставен от забележителни млади и наистина креативни хора, които разбират, усещат и знаят какво е истинската мода.

Мартин Косташки е от онези хора, чийто собствен почерк винаги личи във визията, поведението, а дори и в очите.

Усетът му никак не се осланя на робуване на луксозни лейбъли и високи цени, а напротив – на личното отношение към дрехата. Като асистент в Totally Erected той е видял много и научил още повече. Във ViewSofia много ценим тези качества и поради това възложихме на Марти бойната задача да състави няколко цялостни мъжки аутфита с горна граница в цената между 200 и 300 лв.

Този път обаче е запазено място само за мъже. Ето как може да изглежда модерният мъж без излишни усилия през модния прочит на Мартин Косташки:

1. За разходка в парка



Много харесваме мъже в скини джинси и кожени якета. Rock&roll визията винаги ще е на мода. Наслагването на шалове пък отдавна не е типично само за жените, така че действай! Не се страхувай да откраднеш и този на гаджето, стига да не е на цветенца или сърчица, разбира се.

Кецове 36 лв. от DN Outlet на ул. Денколглу 24, дънки Terranova 39 лв., тишърт Capasca 29 лв., шалове Тerranova по 20 лв. всеки, яке 65лв от Colins на Цар Асен 11. Общо 211 лв.

2. За по-елегантните



Няма по-голяма класика от мъж в риза, a сакото е голям плюс към цялата визия. Избрахме модел, който е едновременно достатъчно елегантен за костюм и достатъчно разчупен за дънки. Перфектният бизнес мъж.

Дънки Terranova 39 лв., риза Selected Homme от Витошка 45.59 лв., сако 189 лв от Capasca, цвете 12 лв. от Capasca. Общо 299 лв.

3. За по-екстравагантните



Иска ни се да виждаме повече смелост за експерименти у родните мъже и искрено се наслаждаваме на малкото такива. Да, цветовете са много, но ако добавиш и една широка усмивка, сме сигурни, че много бързо ще попаднеш в обектива на фотографите от SofiaStreetStyle. Със или без топката.

Кецове Selected Homme от Витошка 45, дънки Terranova 39 лв, цветен тишърт 4 лв. от 2nd hand на Княз Борис 116, чанта Gola от Ben Sherman 60 лв., топка от Nike на Славейков 40 лв. Общо 202 лв.

4. Let’s Go Party!



Най-хубавото на модата е, че няма правила. Ами да, можеш да сложиш анцуг и риза и пак да те пуснат в любимия ти нощен клуб. Защото е интересно. Добавихме и папийонка и малко цвят за разкош. Резултатът е много, много позитивен и парти настроен.

Кецове 36 лв. от DN Outlet на ул. Денколглу 24, спортно долнище 130 лв. от Nike на Славейков, риза 14лв. от 2nd hand на Княз Борис 116, папийонка Totally Erected от Baza de Luxe 25 лв., верижка Стефан Карчев от SV Fashion studio 35 лв., чанта Gola от Ben Sherman 60 лв. О
бщо 300лв.
 
 

More Shopping