Следва

You're #PerfectMatch, Мона & Радо!

Дневен ХОРОСКОП - 19.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В сряда е много важно да избягвате настроенията на безпокойство или чувството, че другите хора не ви разбират. Задачата на този ден е да ви покаже разнообразието от събития и емоции, които влияят върху живота на всеки един от нас. Днес ще бъдете развълнувани или заинтересовани от новините, които ще получите за хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Ако през последните няколко дни сте преживели емоционална раздяла с приятели, днес бъдете отворени към възстановяването на връзката си или създадаването на нови приятелства. В сряда ще ви бъде трудно да се справите със собствените си настроения, емоции и страхове. Ако успеете да постигнете стабилност в себе си, този ден ще има с какво да ви зарадва. Избягвайте конфликтите около паричните средства в семейството си днес, тъй като ще бъде трудно да постигнете примирие или разбирателство на различни гледни точки.

Овен, Лъв, Стрелец: в сряда ще имате възможността да разрешите неприятна ситуация или проблем с дете или млад човек. Склонни сте да виждате нещата по различен начин и по-оптимистично. Днес, хората, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, ще окажат влияние върху вашите действия, което ще бъде от полза.

Телец, Дева, Козирог: в сряда се налага да се върнете към минали преживявания, които са причинили загуба или грешка в живота ви. Причината за това ще бъде ситуация, която ще възникне днес и която ще тества дали сте успели да се научите от миналото си. Този ден носи неочаквани ситуации на работното ви място; възможно е да се наложи и неочаквано посещение на институция.

Близнаци, Везни, Водолей: сряда ще бъде красив и успешен ден, особено ако не си позволявате да се изолирате от приятели и роднини. Днес ще бъде важно да се срещнете и да разговаряте с колкото се може повече хора. В сряда ще можете да отговорите на очакванията си за деня, тъй като ще успеете да построите много добра програма за задачите си.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда може да възникне неприятна ситуация в семейството ви, свързана с нечия лъжа или измама, която ще бъде разкрита. "Извършителите" ще търсят извинение и различни причини, за да оправдаят ситуацията. Бъдете по-чувствителни към желанията или нуждите на жена във вашето семейство, която може да бъде вашата баба, майка, сестра.

More Astro