Следва

"Уж всичко беше идеално!": 5 причини, поради които той не звъни повече

You're #PerfectMatch, Мона & Радо!

It's a Match! Февруари е за споделяне, обичане и мачване. #PerfectMatch моментът е - празнуваме го!

Love преди 4 години

"Когато обичаш някого, ти се оглеждаш в него като в огледало. И когато някой те обича, той се оглежда в теб..."







А когато виждаш двама души, толкова влюбени и толкова обичащи се, да се оглеждат един в друг, какъвто и скептик да си, си връщаш надеждата в Любовта. Тази любов, която създава, преборва, осмисля, дава сили и продължава дълго.
 

Днес, 21 февруари 2020-та, се "оглеждаме" в Любовта на Мона и Радо Гочеви, втората от общо три двойки (след Свилен и Невена), за които директно ни идва наум, че са #PerfectMatch - хаштагът е точно като новата колекция бижута на UNOde50. Симбиозата между двама им е заразителна, той режисира, тя играе, малкият Никола търчи наоколо... Отиват си, приличат си, обичат се, вижте:

Мона: Той е...
Моят "partner in crime".
Радо: Тя е... Човек с красива душа и добро сърце.

М: Първата среща... Заведе ме на Казичене и ми показа няколко трика с wakeboard-а си. Ядохме таратор и пържени картофи и ми се провикваше от водата, докато аз го снимах. Осем години по-късно, всяко лято си правим такава първа среща.
Р: ... На терен.

М: Най-топлото обръщение... DUDE!
Р:  Най-топло е, когато сме заедно - може и без обръщение!

Най-големият недостатък на другия...
М: Хиперактивен е. Иска да свърши работа за цяла седмица в един ден. Доста често се преуморява и не знам как успява, въпреки всичките си ангажименти, да отделя време за мен и Никола - но го прави!
Р: Че няма такъв в моите очи.

Любовта трае 3 или друга цифра години?
М: Моите родители са щастливо семейство вече 29 години. Според мен обаче, на човешките емоции и чувства не трябва да им бъдат поставяни срокове и граници. Те просто съществуват - а когато има баланс, хармония, разбирателство и спокойствие, едно влюбване може да се превърне в Любов и Семейство.
Р: Любовта или я има, или я няма... 5,10, 15, 50.

Как го намери, Мона? На ул.“Шишман”. Беше с карирана риза и червени Converse. Казах си, че един ден ще е мой мъж (не знам защо... просто така го усетих).
Как я намери, Радо? С търпение.

Къде го криеш? Обикновено той се крие... но можете да го откриете на цветни корекции, огледи за локации или на снимачната площадка.
Къде я криеш? Не я крия.

Любимата му храна? Хм, пица? Или паста?
Любимата й храна? Много са! Май всичката храна й е любима.

Любимият му филм? Мисля, че е Inception! Но всичко от Кристофър Нолан е филмова Библия и е гледано хиляди пъти!
Любимият й филм? Предполагам, че е някой анимационен мюзикъл.

Най-прелестното му качество? Не мога да избера едно, но откакто имаме дете, със сигурност фаворит ми е Спокойствието. И Търпението! Понякога имам моменти, в които съм супер емоционална и просто имам нужда да не говоря с никого - той някак си винаги успява да бъде на линия и да прояви разбиране, без значение какъв е бил неговият ден.
Най-доброто в нея? Положителен човек е, а в днешно време това е рядкост.

Без него не можеш да виждаш... Радо ме научи да обичам, да откривам новото и да излизам извън зоната си на комфорт. Той е екстремен, обича да пътува, да се среща с непознати хора и да общува с тях - в началото ми беше странно, но сега и аз съм част от неговия свят!
Без нея не можеш да виждаш... Без нея не виждам нито един ден - всеки ден сме заедно!

Можеше ли да е друг? Всичко можеше, ама съдбата си знае работата.
Можеше ли да е друга? Можело е да е всичко, но е можело и да не съм щастлив - а сега съм.

По скалата от 1 до 10 колко го обичаш? Аз съм Близнаци - моята скала е много по- различна...
По скалата от 1 до 10 колко я обичаш? Обичам я като за пълно 6!

Както го обичаш, си в състояние да... съм щастлива. 
Както я обичаш, си в състояние да... Да съм по-добър човек.

Мона и Радо са толкова хармонична и прекрасна двойка, че не можем да спрем да им се радваме. Да ги съберем и разходим из софийските улици този февруари, докато ни споделят себе си и другия, ни подсети новата колекция Perfect Match на испанската бижутерийна фирма UNOde50.

Подсещаме ви, ако се чудите с какво да обозначите всеки любовен и прекрасен, споделен и щастлив ден в спомените и съзнанието си, че среброто е отличен вариант, особено ако е подбрано символично.


More Love