"Уж всичко беше идеално!": 5 причини, поради които той не звъни повече

В отношенията ни всичко изглежда перфектно, цветя, шампанско, привличане... И хоп, най-неочаквано мъжът спира да ни търси. Какво и защо става?! За най-разпространените причини за внезапния разрив в отношенията е тази статия. Гледната точка е женска, следва да обозначим отсега.  
Просто приключение

Неприятно, но силно възможно - просто младежът, изпречил се любезно и любовно на пътя ви, е поредният Казанова. За него всички отношения са еднакви и се дефинират като поредното приключение. Всичко, от което се нуждаят тези представители на силния пол, е секс. Без обвързване или бъдещи планове. Който няма нищо против да се позабавлява и разтуши в приятна компания, в името на, например, свежо разнообразие в личния живот или просто още една сексуална победа в тефтера, това е ок. При всички положения трябва да е ясно едно - продължение няма да има.

Да се опитваме да впримчим един подобен Казанова в дългосрочни отношения е напълно безмислено. Той има огромен опит в избягването на капани, обкръжен е от мрежа временни приятелки, които също са своеобразен щит и изобщо, вероятността да се получи връзка с ориентир към щастлив семеен живот, клони към нула. Кръгла нула. Въпрос на ценности и предпочитания, момичета. Векторът на внимание на този типаж е обърнат навън, там, където има още стотици свободни момичета, нуждаещи се от вниманието му.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.