Следва

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид в Милано

All black: и ние обичаме така, но Летисия е кралица!

Кралски стил урок.

All fashion преди 4 години



Позната ви е рубриката ни Стил урок на седмицата.

Позната ви е и страстта ни към испанската кралица Летисия, достатъчно е да споменем факта, че първата ни публикация за нея е отпреди 12 години, в далечната 2008-ма, и оттогава константно я показваме, радваме й се и обичаме да приличаме на нея. В някои детайли от поведението, в някои детайли от облеклото, аксесоарите и пр. 

Фино скроена, елегантна, ненарапчива с присъствието си, но винаги там, до него, редом до Фелипе, тя е истинско украшение за Испанския двор.



Фелипе бе коронован за новия Крал на Испания

Поредният пример в неин стил е лаконичен, едноцветен, издължен и семпъл. Появата в този случай е на церемонията Premios Nacionales De Investigacion в Мадрид онзи ден.



47-годишната испанска кралица носи по повода миди рокля в любимото черно от Cos и високи ботуши от Стив Маден. Семплата, но разкошна комбинация допълват точният колан и прекрасната свежа пусната коса.



Припомняме радостната новина, че Cos вече доставят и до България, така че никак няма да е сложно да повторим образа на Летисия и ние. Защото не е важна титлата, важна е осанката, нали?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.