Следва

Неповторима: колекцията Gucci есен/зима 2020/2021

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид в Милано

Милано е епицентър на случващото се в модата в момента, нормално, при положение, че точно сега, от 18 до 24 февруари, там протича Седмицата на модата, сезон Есен/Зима 2020.

Street Style преди 4 години



Точно в Милано се прехласнахме по новото Gucci на Алесандро Микеле, показано снощи, и точно там днес улавяме, с помощта на колегите-папараци, Джиджи Хадид. Очевидно супермоделът е по работа в италианската столица на модата. И предвид целия фешън вайб, реши да покаже на целия свят сутиена си.

В почивката между две ревюта, звездата от подиумите се появи на улицата в сравнително небрежни одежди, но пък в неин стил.

Джиджи носи костюм в приглушен сиво-бежов оттенък, състоящ се оверсайз-риза и панталони със свободна кройка. Комплектът допълват полупрозрачно бежово поло и боти на среден ток в тон с дрехите.

Колеги веднага обърнаха внимание на факта, че черният сутиен на Джиджи, видим под бежовото поло, прави лошо впечатление и навява на мисълта, че моделът е забравила да си го смени сутринта, тръгвайки по дефилетата.

Вярно е, че деликатният детайл леко чупи елегантната иначе монохромност, но пък Хадид е в прекрасно настроение, което личи и от нагласата й да премине спокойно пред очакващите я пред хотела й папараци, вместо да хукне да се крие.  

More Street Style