Седмичен ХОРОСКОП - 24.02 - 01.03

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица сте задължени да бъдете по-чувствителни към делата и ангажиментите си, свързани със семейството и дома си. В течение на идните седем дни можете да постигнете много положителни неща в това отношение, но не е изключено и да допуснете грешки, които обаче ще ви струват скъпо. Оглеждайте се за знаци!

За някои от вас седмицата предлага продажба на един имот и закупуване на друг, преместване от един дом в друг или други промени в имотното състояние.

Дамите, родени под този зодиакален знак, ще имат интересни и полезни разговори и финансови действия с други жени, които може да се явяват роднини, колеги, клиенти или бизнес партньори.

Уреждането на финансов документ с жена в семейството ви ще бъде от особена важност за вас, но ще ви и натовари с известна ангажираност или затруднение при организацията му.

Ще останете изненадани от неприятните новини, свързани със събитие в живота на момче или младеж, преживял злополука или трудна ситуация в личния си живот или на работното място.

Динамичните разговори тази седмица ще касаят основно събитията в живота на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Хороскоп

Още от Astro