Следва

"Fuck you, Philip"

Армани показа колекция при закрити врата заради коронавируса

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Runway преди 4 години

Италианският моделиер излезе с неочаквано решение за Есен/Зима 2020 - Маестро Армани показа колекцията си при закрити врата в рамките на Седмицата на модата в Милано. Модната къща взе това нелеко решение на фона на предизвикателната ситуация, в която е поставена италианската модна столица - има се предвид застигналият я коронавирус.

"Взехме решение да проведем шоуто при закрити врати - без публика, за да не излагаме никой от гостите си на риск", гласи официалното изявление на Giorgio Armani.

Шоуто може да бъде видяно в онлайн каналите на къщата, а всеки от моделите - в галерията горе>>>

От записа личи, че на ревюто нищо не му липсва.... освен публика, разбира се: 85 кой от кой по-прелестни ансамбъла, поклон от Маестрото, дори кратко архивно дефиле за финал. Въпреки огромният напредък на дигиталните медии, модни журналисти от цял свят се чувстват "ощетени" от липсата на близък контакт с атмосферата и показаното на котешката пътечка. По всичко личи обаче, че шоуто е наистина магнетично - богати кадифени материи, декорирани с цветни украшения, набори и много брокат. See you next season, Giorgio Armani! (Да се надяваме.)

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.