Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Лора Караджова

Обичта на известните: племенницата на Даяна и 60-годишният й жених в Милано

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Celebrities преди 4 години

Шармантната племенница на Лейди Ди е редовно присъствие на модните дефилета - особено тези в Лондон. Миналата седмица обаче папараците успяха да уловят нея и възлюбения й Майкъл Люис из миланските улици - припомняме новините за годежа им навръх новогодишните празници, който продължава да бъде гореща тема на обсъждане на Острова.

Между презентациите на Tod's и Alberta Ferretti двойката успя да се усамоти буквално за минути и преследващите ги папараци не изпуснаха шанса си.

Мултимилионерът и кралската родственица са видимо необезпокоени от "феновете си", щастливи са заедно, но не парадират с любовта си - дори напротив, стараят се да са максимално обрани на публични места.

Макар че Майкъл е с пет години по-голям от бащата на Кити (братът на принцеса Даяна), годеникът й е добре приет в семейството - напук на жълтите медии, търсещи скандал под дърво и камък. Нещо повече, по информация на приближени до двойката, Кити се готви да приеме юдаизма, изповядван от Люис.

Въпреки че чинно посещава есенно-зимните дефилета из модните столици в Европа, сме почти убедени, че в главата на Кити се въртят повече брайдъл предложения, имайки предвид предстоящото бракосъчетание. А като имаме едно наум и за интересния стил на братовчедката на Уилям и Хари, сме сигурни, че изборът й на сватбена рокля няма да ни остави безразлични.

More Celebrities