Следва

Becky With The Good Jeans

"Fuck you, Philip"

Нечуван гаф на MFW.

Runway преди 4 години

Немският дизайнер бе обвинен в използването на смъртта на НБА легендата Коби Брайънт за да продаде своята колекция. Модели се разходиха на ревюто на Филип Плейн в Милано вчера, носейки суитшърти, украсени с камъни Swarowski, а НБА логото на отбора на Коби бе сменено с голям надпис "PLAIN". Брандиран с логото хеликоптер също взе участие в шоуто - определено странен подход, имайки предвид начина, по който си отиде НБА звездата. Припомняме, че в лошо време, на 26-ти януари 2020-та, хеликоптерът на Коби катастрофира, като в инцидента загинаха освен баскетболната легенда, и неговата 13-годишна дъщеря, както и още 7 души на борда. 



"Ако знаех какво ще се случи, след инцидента нямаше да използвам хеликоптерите.Това, което се случи е ужасяващо, но вече нямаше как да махна хеликоптерите, бяха поръчани," каза Плейн пред Vogue.

Вдъхновените от  Lakers потници и суетшърти вече са достъпни в онлайн магазина на марката на цени от 2 000 до 3 150 щатски долара. В сайта пише още, че част от "печалбата" ще отиде за фондацията на Коби, а именно Mamba & Mambacita Sports Foundation, сайтът обаче не споделя каква ще е точната сума на дарението.


Тук можете да видите някои от реакциите в Twitter:

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.