Следва

"Коби, ти беше всичко за мен!"

Дневен ХОРОСКОП - 25.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ежедневните ви задачи и професионални дела ще имат по-забавно развитие от очакваното, което не би трябвало да засяга бъдещето. Важните неща в живота се нуждаят от по-бавно (в смисъла на спокойно) изграждане и развитие, поради значението и значителното ви  влияние върху бъдещето ви. Днешният денн може да ви изненада с приятни новини или предложения. Вторник ще бъде предизвикателен ден за младите дами, които ще се изнервят от различни закъснения, промени, сложна комуникация с околните и други. За мъжете, родени под знака на Козирог, Дева или Телец, денят ще изиграе важна при разработването на техните професионални, образователни или бизнес планове и дела. Жените на и над 35-годишна възраст могат да използват благоприятните тенденции на деня за важни покупки или за уреждането на важни случаи, свързани със собствеността.

Овен, Лъв, Стрелец: бъдете внимателни и дипломатични в приятелските или работните си отношения. Днес е вероятно да проведете важен разговор, който ще се отрази на плановете за кариерата или бизнеса ви. Като цяло това ще бъде добър ден в работно отношение.

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъде трудно да планирате и изпълнявате вече дадени обещания; ще възникнат различни неочаквани събития и обстоятелства, които ще изискват приспособяване към нова ситуация. Това определено ще бъде продуктивен, важен и дори специален ден за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела. Използвайте благоприятното време, за да изчистите плащания или финансови недоразумения, да постигнете важни споразумения и други. Шансовете, които съдбата ви дава днес, не са случайни и в никакъв случай не трябва да ги пренебрегвате.

Рак, Скорпион, Риби: днес може да възникнат неочаквани ангажименти със семейството ви или с роднини. За съжаление, малко неща ще бъдат контролирани лично от вас и развитието им ще зависи от различни обстоятелства или други хора. Днес на първо място избягвайте конфликтите именно там - в дома. Финансовите ви дела ще се нуждаят от внимание днес, особено ако имате закъснели или чакащи плащания.

More Astro