Следва

"Be А Lady, They Said"

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

Зимата свършва, но това не означава, че гледането на телевизия, и най-вече филми, свършва. Особено с новия ни Philips, щом говорим за телевизор, на който можем да гледаме каквото и когато си поискаме. При един стандарт, които не се наемаме да опишем професионално. Хора на емоциите сме, затова. 

All About Life преди 4 години

За да ознаменуваме новата си покупка, а именно Philips 55 инча 4K UHD LED Android TV с 3-странен Ambilight, 2100 Picture Performance Index, P5 Perfect Picture /на цена от 1 680 лв./, сме събрали три омагьосващи и прекрасни филма, един шантав, един мега романтичен, и един сладък до небесата екшън, защото ги смятаме за най-подходящите за една кино-вечер у дома, споделена, релаксираща, дълга и смазващо въздействаща.

Сценарият от наша гледна точка: избраният модел е лаконично преведеният гореописан модел 55PUS8804, купен, доставен и погален на минаване през входа. Следва монтаж, като тук опциите са обичайните две - на стената или на стойка, ние избираме стената. Размерът на новия ни Филипс е 139 см по диагонала, другото на 55 инча, т.е. има идеалните параметри като на произведение на модерното изкуство. Възприемаме го като графичен елемент, когато е на стенд-бай режим, или като графит, когато гледаме анимета, или като пейзаж, когато изберем Nat Geo. Списъкът с варианти как негово величество новият ни Philips да присъства в стаята е безкраен.

Телевизорът е богат на опции, цветове и звуци, като това са само три от причините, поради които решаваме да го имаме. Останалите, съвсем накратко:

Ambilight или емоция отвъд екрана
С Ambilight на Philips филмите и игрите стават по-завладяващи. Музиката получава свое светлинно шоу. Екранът се усеща по-голям, отколкото е. Интелигентните светодиоди около ъглите на телевизора разпределят екранните цветове по стените и в стаята в реално време. Получаваме перфектно настроено околно осветление. И още една причина да обичаме своя телевизор.

Видеопроцесор Philips P5 
Защото с видеопроцесорът Philips P5 Perfect Picture картината е просто поразителна. Детайлите са дълбоки, цветовете - ярки, оттенъците на кожата изглеждат естествено. Контрастът е божествено ясен, движението - по-плавно отвсякога. Никакъв шанс да загубим топката от поглед, без значение колко бърза е играта.

Ярък 4K LED TV за жива HDR картина и отново плавно движение
Това се усеща по-добре, отколкоте се описва. Но лаконично: 4K LED TV с жива HDR картина, плавно движение, изпълнено с живот съдържание с богати цветове и ясен контраст. Изображенията са като от бъдещето - филми, шоу, игри - всичко изглежда страхотно, независимо от източника.

Изключително аудио представяне от Bowers & Wilkins
Толкова реалистична картина изисква истински звук. Ексклузивният дизайн на високоговорителите от легендарните аудио инженери Bowers & Wilkins е жесток, като са налице вграден събуфер, високоговорители за високи честоти и широколентови мембрани за изразителни баси, неподправен диалог и кристално ясни високи честоти. Дори при ниска сила на звука. Една подробност, която си струва цялото внимание. Защото има ли нещо по-грозно от усилен до крайност звук на телевизор с лошо качество... Няма!

С Philips-а, който е по-добър от всички телевизори дотук в живота ни, кълнем се, стартираме една филмова вечер to remember. Ето кои са топ три на заглавията, достойни за новото ни завоевание и защо:

1. "Островът на кучетата" на Уес Андерсън, защото е велика стоп-моушън анимация на този луд, луд американец, чието действие се развива в Япония, в едно неясно бъдеще, в което е пълно с домашни любимци, заплашителни зарази и фантастично избавление в края с всички необходими лични изводи от това.

2. "Един дъждовен ден в Ню Йорк", защото е поредната романтична история на завеяния, вечно влюбен и обезателно трогващ Уди Алън с чудесен Тимоти Шаламе в главната роля и още по-прекрасни Селена Гомес и Ел Фанинг около него.

3. Kingsman, защото е свеж, насечен, смешен и брилянтно режисиран и изигран смешноват екшън от сравнително близкото минало /2015-та/. Режисурата, припомняме, е на Матю Вон.

След точно 318 минути, сборът от времената на трите ни кинематографични шедьовъра, пицата, идеална италианска, е свършила, останали са 5 маслини, малко препечен хляб, на ръба на ножа хайвер и глътка от виното. Ние сме чисто нови, леко приспани и щастливо заредени, като новия ни Philips, опиянени от цвят, звук и емоция, и наченки на обещаващо очакване.

Повярвайте ни, за телевизори е скучно да се пише. Освен ако не са Philips (55PUS8804). Защото нищо не е такова, каквото изглежда. В случая - тънка и тъмна свръхтънка повърхност отвън, а отвътре - светове, светове, още светове.

Тествайте, ако искате, или най-добре си причинете доза от същото. Ние ви обещаваме, че ще викате от кеф. Както й приляга на пролетта!


Чети още: Boys just wanna have... Philips 55OLED934

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.