Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

Зимата свършва, но това не означава, че гледането на телевизия, и най-вече филми, свършва. Особено с новия ни Philips, щом говорим за телевизор, на който можем да гледаме каквото и когато си поискаме. При един стандарт, които не се наемаме да опишем професионално. Хора на емоциите сме, затова. 

За да ознаменуваме новата си покупка, а именно Philips 55 инча 4K UHD LED Android TV с 3-странен Ambilight, 2100 Picture Performance Index, P5 Perfect Picture /на цена от 1 680 лв./, сме събрали три омагьосващи и прекрасни филма, един шантав, един мега романтичен, и един сладък до небесата екшън, защото ги смятаме за най-подходящите за една кино-вечер у дома, споделена, релаксираща, дълга и смазващо въздействаща.

Сценарият от наша гледна точка: избраният модел е лаконично преведеният гореописан модел 55PUS8804, купен, доставен и погален на минаване през входа. Следва монтаж, като тук опциите са обичайните две - на стената или на стойка, ние избираме стената. Размерът на новия ни Филипс е 139 см по диагонала, другото на 55 инча, т.е. има идеалните параметри като на произведение на модерното изкуство. Възприемаме го като графичен елемент, когато е на стенд-бай режим, или като графит, когато гледаме анимета, или като пейзаж, когато изберем Nat Geo. Списъкът с варианти как негово величество новият ни Philips да присъства в стаята е безкраен.

Телевизорът е богат на опции, цветове и звуци, като това са само три от причините, поради които решаваме да го имаме. Останалите, съвсем накратко:

Ambilight или емоция отвъд екрана
С Ambilight на Philips филмите и игрите стават по-завладяващи. Музиката получава свое светлинно шоу. Екранът се усеща по-голям, отколкото е. Интелигентните светодиоди около ъглите на телевизора разпределят екранните цветове по стените и в стаята в реално време. Получаваме перфектно настроено околно осветление. И още една причина да обичаме своя телевизор.

Видеопроцесор Philips P5 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.