Следва

Как изглеждат Dr. Martens х Raf Simons, мания за колекционери

Мини поли, #powershoulders и топ модели в шоуто на Versace

ЕСЕН/ЗИМА 2020

All fashion преди 4 години

От основаването си през 1978-ма, Versace е синоним на луксозна и провокативна мода. Секси дизайните, тогава на Джани, днес на сестра му Донатела, обезателно разхождат топмоделите на деня, дефилетата изобилстват от блясък и детайли, които почти дразнят с нахалството и откровеността си, за колекциите се говори дълго, но за сметка на това се изчерпват за кратко.

Точно както сме свикнали и както очакваме, с акцент върху тоталния лукс, колекцията Есен/Зима 2020 на италианската Versace ескалира от структурирани черни ансамбли в разнообразни комбинации, през линия, прилична на учителско облекло - както за преподаватели по история и география, или литераторки, до физкултурниците (о, тези ръгби пуловери), за да се увенчае в края си с много цветни, откровено pop art повлияни дрехи, нашепващи парррррти....

Логично, Кендал Дженер закри шоуто (Донатела е майстор на шармантните и запомнящи се поанти на ревютата си, достатъчно е да припомним Дженифър Лопес на миналото дефиле).

За 24-годишната Кендал това бе ефектен момент, предвид факта, че младата дама се появява рядко на модния подиум в последните месеци. Кендал носи сребърната мини рокля с магнетично достойнство, всъщност момичето е наистина звезда. Гледайки изваяния раменен пояс, лицето, перфектната стойка и заразяващото самочувствие, разбираме, че госпожица Дженър вече заслужава модния си Олимп.

В графата дефилиращи в нощта на Versace модели, освен Кендaл, се вписаха блестящо сестрите Бела и Джиджи Хадид, както и великолепната 18-годишна Кая Гербер, чиято поява с рокля и палто в леопардово, плюс гигантски очила ала 70-те със златен синджир, клъч и високи сандали, мислим, ще запомним задълго.

Освен тях - Наташа Поли, Ирина Шейк, Стела Максуел и т.н., и т.н.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.