Следва

Как изглеждат Dr. Martens х Raf Simons, мания за колекционери

Мини поли, #powershoulders и топ модели в шоуто на Versace

ЕСЕН/ЗИМА 2020

All fashion преди 4 години

От основаването си през 1978-ма, Versace е синоним на луксозна и провокативна мода. Секси дизайните, тогава на Джани, днес на сестра му Донатела, обезателно разхождат топмоделите на деня, дефилетата изобилстват от блясък и детайли, които почти дразнят с нахалството и откровеността си, за колекциите се говори дълго, но за сметка на това се изчерпват за кратко.

Точно както сме свикнали и както очакваме, с акцент върху тоталния лукс, колекцията Есен/Зима 2020 на италианската Versace ескалира от структурирани черни ансамбли в разнообразни комбинации, през линия, прилична на учителско облекло - както за преподаватели по история и география, или литераторки, до физкултурниците (о, тези ръгби пуловери), за да се увенчае в края си с много цветни, откровено pop art повлияни дрехи, нашепващи парррррти....

Логично, Кендал Дженер закри шоуто (Донатела е майстор на шармантните и запомнящи се поанти на ревютата си, достатъчно е да припомним Дженифър Лопес на миналото дефиле).

За 24-годишната Кендал това бе ефектен момент, предвид факта, че младата дама се появява рядко на модния подиум в последните месеци. Кендал носи сребърната мини рокля с магнетично достойнство, всъщност момичето е наистина звезда. Гледайки изваяния раменен пояс, лицето, перфектната стойка и заразяващото самочувствие, разбираме, че госпожица Дженър вече заслужава модния си Олимп.

В графата дефилиращи в нощта на Versace модели, освен Кендaл, се вписаха блестящо сестрите Бела и Джиджи Хадид, както и великолепната 18-годишна Кая Гербер, чиято поява с рокля и палто в леопардово, плюс гигантски очила ала 70-те със златен синджир, клъч и високи сандали, мислим, ще запомним задълго.

Освен тях - Наташа Поли, Ирина Шейк, Стела Максуел и т.н., и т.н.

More All fashion