Следва

На четири уши с Philips SoundBar TAPB603/10

Говори ми за ЛЮБОВ, Весела Бабинова

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Love преди 4 години

Харизматична колкото и артистична, Весела Бабинова е едно от най-свежите лица на българските кино и театър. Носителка на Аскеер за Изгряваща звезда и ИКАР за Поддържаща женска роля, всеВесела (не е артистичен псевдоним, а никнейм в Инстаграм) днес ще ни говори за Любов - слушаме!

View Sofia: Вярваш ли в мита за разделената на две душа, която цял живот търси своята половина? Намерила ли си своята?
Весела Бабинова:
По-скоро вярвам и съм я намерила, да.

V.S.: По какво ще я познаем? Къде те връхлетя за първи път?
В.Б.:
Ще я познаем по начина, по който общуваме с нея. Друг път може да се случи да не я познаем много дълго време. Мен сега ме свари неподготвена и почти напълно отричаща, че е възможна.

V.S.: Какво правим, когато си тръгне, без да попита дали сме готови да живеем без нея?
В.Б.:
Продължаваме нататък с опита да вярваме, че явно не е била нашата. Често никой не ни пита как ще ни е по-удобно да живеем и слава Богу, защото, ако всичко се случваше, както си го планираме, щеше да е доста скучно май.

V.S.: Някои отчаяно я търсят, други бягат от нея като дявол от тамян - все няма удогия, защо? Не я познаваме ли, страх ли ни е, не сме готови ли?
В.Б.:
Нямам представа защо някой може да бяга от нея, според мен това се случва само във филмите, където героинята казва, че не иска повече да я нараняват, затова се отказва от любовта и после идва Той и се оказва, че тя просто е чакала именно него.

V.S.: Можем ли да обичаме и без да се нараняваме?
В.Б.:
 Наранявайки и бивайки наранен, порастваш и узряваш. Това си е част от живота според мен и, да, случва се на теб да са причинили болка, но понякога и ти самият да си нейният първоизточник. Може би това означава да си човек. Да не говорим, че любовта в същността си далеч не е само красиви снимки в Инстаграм и вечен смях.

V.S.: Да разведрим: последната много тъпа свалка/заучена фраза, която чу/която ти бе "приложена"?
В.Б.:
Мисля, че по-тъпо от "Хайде на кафе да се опознаем малко" няма да има никога, а очевидно тази фраза не остарява, което си е тъжно.

V.S.: Ако можеше да "откраднеш" една Велика любовна история - ей, така, да я изживееш, изстрадаш, докоснеш, вдишаш - коя би била?
В.Б.:
Не бих, и моята си става поне за повест, ако не за роман. Но, ако трябва задължително да кажа, бих посочила Елисавета Багряна и Боян Пенев.


V.S.: Особеност на женската природа ли е това, или липса на инстинкт за самосъхранение? 
В.Б.:
Може би особеност на женската природа - да иска да помогне, да се погрижи, да успокои. И аз това си помислих, като го гледах: "Иска обич".

V.S.: Вярваш ли, че (особено ние, жените), съзнателно или не, преследваме един точно определен модел във връзките си? Другите го виждат, ние не - защо? Кога ще се "научим"?
В.Б.: Не зная. При мен се случи едно повторение, но дори там определено имаше съществени разлики в историята. Преди това не мисля, че съм имала модел. Относно научаването, няма да стане с вечно дуднене от страна на приятелите ти, а по-скоро, когато ти самата се усетиш, че трябва да бъде различно, иначе казано, докато не ти прелее чашата.

V.S.: Ревността храни или погубва е една връзка?
В.Б.:
Категорично погубва. Не ми ли вярваш, няма какво да го мъчим...

V.S.: Любовта, а и липсата й вдъхновяват множество метафори, изказани като физически състояния, дори болежки. Опиши ни своята влюбеност.
В.Б.:
Това няма да са метафори, но те са ми слабо звено по принцип, затова просто ще го опиша: слагам захарницата в микровълновата, къпя се по два пъти с шампоан, защото не помня дали си сложих и обикновено много мълча.

V.S.: "Семейно положение: живея с 43-те си котки и ям китайско всяка вечер" е нещо като присъда. За теб?
В.Б.:
А не е ли? Кой иска да има 43 котки и всяка вечер да яде пържена храна? Това пак е насадено от американските филми, където най-страшно е да умреш сам с домашните си любимци и никой да не разбере дълго време, че си умрял. Нормално, всеки си го е помислял. Просто не искаме да сме сами. Всеки иска да е обичан. Това е.

V.S.: Повече "глупости" или повече "подвизи" правим от/за любов?
В.Б.:
Хммм, при мен може би глупостите надделяват, но някъде дълбоко в себе си знам, че всъщност са подвизи.

V.S.: Най-любовното обръщение?
В.Б.:
Ейча.

V.S.: Търпи ли любовта грешки? И какво в никакъв случай не търпи?
В.Б.:
Търпи грешки, разбира се, но не търпи недоверие и ограничаване на личната свобода.

V.S.: Включи израза "тази луда, луда любов" в едно изречение, моля.
В.Б.:
Тази луда, луда любов, която ме кара да правя неща, които казвам, че НИКОГА няма да направя. И аз съм човек, няма какво да се прави.


P.S.: Екипът на View Sofia благодари от сърце за уютната атмосфера и незаменимото домакинство на най-усмихнатите хора и наши приятели от Restobar Constantinoff, задоволяващи на мига всеки клиентски каприз.

 

Както и на безценното бижу Huawei P30 Pro, без което запечатването на тези съкровени мигове не биха били възможни!

Както и на ВОДАТА, която пием всеки ден - ВЕЛИНГРАД, от душата на Родопите!


Припомнете си отново какво ни говориха за любовта и:
Йоанна Темелкова
Михаил Крумов
Димитър Павлов
Радослав Илиев, на "Екшън" режисьорът
Антония Петрова-Батинкова
Георги Тошев
Джулиана & Илияна
Мария Касимова-Моасе
Лора Караджова

More Love