Следва

Дневен ХОРОСКОП - 26.02.2020

На четири уши с Philips SoundBar TAPB603/10

Енигматично име, виртуозни характеристики!

All About Life преди 4 години

Всеки един от нас индивидуално възприема заобикалящия свят благодарение на петте си сетива: зрение, слух, обоняние, вкус и осезание. При липса на едно от тези 5 пера интерпретирането на приетата информация може да се усложни. Върху някои неща, разбира се, нямаме контрол, но за други - чистосърдечно приемаме, че е най-добре да вървят ръка за ръка. За всеобщото благо на черната техника, хармонията между картина и звук не бива да се нарушава. Ясният, чист и балансиран звук неминуемо ни предоставя повече емоция и съдържание, което от своя страна ни позволява да извлечем максимума от гледаното.


16 безкрайно красиви филма за виртуална доза ПРИРОДА


За да обогатим домашните развлечения на нашия smart телевизор, се доверяваме на Philips SoundBar TAPB603/10 - енигматично име, с виртуозни характеристики. Наострили сме слух в очакване на нечуваното. Оставяме се триизмерният звук от мощния безжичен събуфър да ни залее от всички страни и кино преживяването е на лице. Връзката между саундбара и телевизора става бързо и лесно. Необходими са ни единствено захранващите кабели и HDMI. Връзката за предаване на сигнала може да случи и безжично чрез Bluetooth. Директно към саундбара се свързва още Blu-Ray, DVD плейър или игрови конзоли. Вниманието вече е приковано, нали?!


Шест фантастични модни документалки, които да не пропускаме


Преди да поговорим в цифри, ще дадем малко волност и на женските ни първосигнални впечатления относно визията. Последният модел SoundBar на Philips се вписва идеално във всеки интериор, заради непретенциозния си, семпъл и минималистичен дизайн. Това определено не трябва да се подценява при избора на подобна система за домашно кино. Никой не би желал стаята му да бъде окичена с колони във всички ъгли. Техниката дискретно заема пространството около smart телевизора само с две устройства, които побират в себе си доста сериозно озвучение. Philips предлага 3.1 с любезното съдействие и на Dolby Atmos, чиято обща изходната мощност е 320 W.


Комедия vs. Корона: 10 вечни комедии за по-забавно "вкъщи"


Мощно, но компактно! Двете ключови думи за новото попълнения в редицата на Philips. Сами се убедихме във всичките му предимства. Независимо дали избираме концерт, научна фантастика или любимия плейлист, звукът връхлита и обикаля цялото пространство като вихрушка. А ние не можем да се наситим!

Philips SoundBar TAPB603/10 може да намерите ТУК.


Boys just wanna have... Philips 55OLED934

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.