Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за "Фермата Пенелопе"

Дневен ХОРОСКОП - 26.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В сряда ще бъдете много по-оптимистично настроени за развитието на личните и професионалните ви дела. Днес много неща или много хора може да ви изненадат. Не се страхувайте от промяна, от нови възможности или предложения и не гледайте подозрително на тях. Днес ще трябва да вземете поне едно важно решение или да отговорите на поне едно предложение или покана. Денят ще бъде благоприятен за съдебни спорове и правни ангажименти, но в процеса им всичко зависи от правилните ви действия и намерения. В любовта може да има разминавания между вашире очаквания и желанията и тези на партньора ви. 

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще вложите повече амбиция и енергия в изпълнението на предварителните си планове; ще обърнете специално внимание на тези, които са свързани с дома и семейството ви. Ако все пак трябва да се откажете от нещо, тогава това не трябва да ви притеснява, тъй като най-вероятно имате основателна причина за подобни действия.

Телец, Дева, Козирог: сряда ще бъде натоварен ден за вас, с необходимостта да разрешите на различни неприятности или битови проблеми. Възможно е да се наложи да поправите собствените си грешки и да потърсите по-бързо отстраняване на проблеми. Опитайте се да бъдете внимателни и да не се претоварвате с прекалено много задачи.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда сте на стендбай по отношение развитието на някои събития, засягащи семейство или роднини. Семейството и работата ви ще бъдат пръв приоритет, но вашите и техните ангажименти ще бъдат по-времеемки.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще имате ангажимент с финансов документ, плащане или друг финансов въпрос. Очаквано или не събитие ще провокира различни събития на любовния фронт. С недоверие или безпокойство ще приемете помощта или съвета на някой около вас, който всъщност ще се окаже от полза. Изненадите днес ще дойдат чрез вашите приятелства и познанства.

More Astro