Can't take my eyes off you, Philips!

Can't take my eyes off you, Philips!

55OLED804. Така се усеща реалността.

Хвърляме по едно око на звездния Philips и за отрицателно време преценяваме кой е и какъв е. Реакцията ни е като за... "You're just too good to be true". Също като Франки Вали и ние ще възпеем красотата на новата ни любов, която няма как да избегнем, защото се превръща в необходимост.

Ако очаквате визуални фойерверки преди дори да сте включили телевизора, няма да останете разочаровани. Супер тънкият панел седи на върха на чифт лъскави метални крачета и въпреки привидно крехкото си присъствие, Philips 55OLED804 съдържа в себе си истинска експлозия от технически глезотии. Звукът и картината на Philips продължават да се усъвършенстват с всеки нов модел от каталога си. Dolby Vision и Dolby Atmos осигуряват кино екстаз, от който имате нужда – зашеметяващи цветове и наситен звук, а видеопроцесорът P5 Pro Perfect Picture гарантира плавността на движенията.

Едно от най-приковаващи вниманието допълнения е тристранната технология за осветяване Philips Ambilight 804. Многоцветните светодиоди около ъглите на телевизора изпълват пространството с екранните цветове – не само за да гледаме, но и да почувстваме. Екранът визуално изглежда по-голям, преживяванията са по-наситени, а звукът е придружен и от светлинно шоу.

Иновациите не спират дотук. Някои от нас са имали привилегията като малки да ги използват за дистанционно. Беше досадно, неудобно... направо наказание. Спомени, към които се връщаме с топли чувства, но единствено от носталгия по детството. След това преминахме към моментите на издирване на дистанционното управление, което също не беше от приятните мигове, прекарани вкъщи.

Затова, с отворени обятия приветстваме изкуствения интелект, който ни позволява само чрез гласа си да управляваме нашия Android телевизор Philips с вграден Google Assistant. Само кажете какво искате и ще го получите на момента. Още по-лесно става с любезното съдействие на Google Play магазина и галерията с приложения на Philips, които ще задоволят всеки ваш каприз.

We need you, Baby!

4K UHD OLED Android TV Philips 55OLED804 намираме ТУК.


Boys just wanna have... Philips 55OLED934

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

На четири уши с Philips SoundBar TAPB603/10

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.