Следва

Животът след 66: Кристи Бринкли, не е истина

Говори ми за ЛЮБОВ, Деси Цонева

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Love преди 4 години

Деси Цонева - водещ, риалити звезда, чудесен кулинар, от юли месец вече Стефанов, а от октомври и майка на прекрасната Бианка-Димана - ни говори за ЛЮБОВ предсватбено (Деси и Мъжът на сърцето й Явор Стефанов се стягат за второ сватбено тържество навръх втората си годишнина).

Какво е допустимо, какво не е, любовта ли е най-великият разкрасител и на какво е готова за тази луда, луда Любов - или иначе казано, наръчник за обичане от Деси, в редовете по-долу>>>

View Sofia: Дефиницията и рецептата за щастлив семеен живот, в твоя случай няколко месеца, откакто си съпруга на обичан мъж?
Деси Цонева:
 Конкретни дефиниции, рецепти и правила не съществуват. Има две основни думички обаче - баланс и компромиси. Важно е да уважаваме половинката като човек със своите странности, лудости и навици. И да готвим, мъжете обичат храната!

V.S.: Най-красива е влюбената жена, нали? Чудим се защо, можеш ли с проста формула да обясниш кое освежава и осмисля толкова много излъчването ни, когато обичаме, че състоянието да си личи отдалеч.
Д.Ц.:
Алкохол... Шегувам се ! Но и това помага...

Когато сами се стремим да се превърнем в хора, които бихме харесали, това се случва. А когато сме позитивни  и усмихнати, сме и успешни. И когато нещата се случват по този начин,  всички греем! Това е. Постоянно трябва да ъпгрейдваме по-доброто Аз. Идва и моментът, в който намираме половинката и всичко си идва на мястото. Тогава вече светлината е двойно по-силна и наистина придобиваме този ореол на влюбван човек.

V.S.: Един Мъж трябва да може следните 5 неща безпрекословно...
Д.Ц.:
Да кара кола бързо. Да чете мисли. Да кара ски. Да има мръсно подсъзнание. Да пие.

V.S.: И същият този Мъж никога не би трябвало да си позволява...
Д.Ц.:
Да пее пиян. Да лъже. Да предава.

V.S.: Какво прави един човек любящ...
Д.Ц.:
 Вниманието и нежността.

V.S.: Последният филм, подходящ за влюбени хора, който гледа и който би ни препоръчала...
Д.Ц.:
Не съм фен на киното, не мога да изледам цял филм даже - губя концентрация. Максимумът ми стига до сериалче и то някаква кримка.

V.S.: А книга...
Д.Ц.:
Някоя на Ремарк. Може би "Сенки в Рая".

V.S.: Дъщеря ти Бианка-Димана предефинира ли термина за теб и Явор, какво чувстваш сега, гушкайки втората си рожба? Има ли разлика от чувството и вълненията около първото ти дете, твоят син?
Д.Ц.:
Не мисля. Същият щурак съм си, просто имам по-малко време за щуротии. А за Явор - мисля, че се подмлади.

V.S.: В предаването "На кафе", където работиш, често проследяваш любовни истории, драми, случки в живота на околните. Може ли един външен наблюдател да е полезен при снемането на анамнеза дали една връзка ще се получи, или не, гледайки и сканирайки участниците в нея?
Д.Ц.:
Не мисля. Това, което се случва между партньорите, трябва да се решава и съди само от тях. Няма място за трети. Кибиците да мълчат!

V.S.: Най-големият ти любовен провал?
Д.Ц.:
Пфффф.... Предишният ми брак.

V.S.: Какво не би повторила никога на полето на обичането?
Д.Ц.:
Бих си чупила главата по същия начин.

V.S.: Саможертвата може ли да спаси нещо, има ли смисъл от нея въобще в отношенията между двама?
Д.Ц.:
Тръгнеш ли да правиш саможертви, мачът е свирен. Но компросмиси - да! Стига да не са с основните ценности.

V.S.: Ревнива ли си, порок ли е ревността?
Д.Ц.:
Да, ама си трая...

V.S.: Твърдим, че никога не трябва да си лягаме сърдити с принца на сърцето си. Случва ли ти такава тегоба понякога и изобщо караниците и споровете двигател ли са на една жива и съзидателна връзка или оптимално не ги допускаме?
Д.Ц.:
След скандал сексът е най-хубав... Така че си заслужава някой път, а и може и друг проблем да решите.

V.S.: Най-красива се усещаш, когато ти направи какъв комплимент мъжът, който харесваш?
Д.Ц.:
По-скоро, когато се събудя с усмивка без причина.

V.S.: Една рецепта за самотните сърца - за непредаване, за оптимизъм, за подходящо място/момент за откриване на точния човек?
Д.Ц.:
Сладолед.

V.S.: В края на краищата, любовта ли е най-важното? Какви са алтернативите, ако в момента, на физическо или емоционално персонално ниво тя просто липсва?
Д.Ц.:
Любовта е двигател на всичко. Човек се ражда с любов и с любов трябва да бъде изпратен. Тя ни съпътства през целия ни живот и е неизменна част от него. Ако няма любов, проблемът е в самите нас. Или не я търсим, или не даваме достатъчно.

V.S.: Включи израза "луда, луда любов" в едно изречение.
Д.Ц.:
"С тебе сме луда, луда любов!"

V.S.: Пожелай ни влюбване, като го направиш така: влюбете се в човек, който... внимавайте много за... , не обръщайте никакво внимание на... имайте търпението да... не се притеснявайте да...
Д.Ц.:
Влюбете се в човек, който ви допълва. Внимавайте много за fake-ове, не обръщайте никакво внимание на клюките, имайте търпението да изслушате, не се притеснявайте да кажете какво точно искате от една връзка.


P.S.: Екипът на View Sofia благодари от сърце за уютната атмосфера и незаменимото домакинство на най-усмихнатите хора и наши приятели от Restobar Constantinoff, задоволяващи на мига всеки клиентски каприз.

Както и на безценното бижу Huawei P30 Pro, без което запечатването на тези съкровени мигове не биха били възможни!

Както и на ВОДАТА, която пием всеки ден - ВЕЛИНГРАД, от душата на Родопите!


Припомнете си отново какво ни говориха за любовта и:
Йоанна Темелкова
Михаил Крумов
Димитър Павлов
Радослав Илиев, на "Екшън" режисьорът
Антония Петрова-Батинкова
Георги Тошев
Джулиана & Илияна
Мария Касимова-Моасе
Лора Караджова
Весела Бабинова

More Love