Следва

Почина бащата на иконичната карта на нюйоркското метро

Животът след 66: Кристи Бринкли, не е истина

She looks stunning!

Celebrities преди 4 годиниАктриса, фотомодел и писател, Кристи Бринкли изглежда зашеметяващо на своите 66 години! Страхотната американка сякаш владее изкуството да поддържа часовника с около 3 десетилетия назад, и по никакъв начин не се долавя и намек, че госпожата е в своето седмо десетилетие.

Звездата води активен начин на живот, пътува непрекъснато и е повече от деятелна в Инстаграм, където я следват половин милион души.

Съвсем наскоро Бринкли пусна убийствен кадър в профила си, щракнат по време на морски круиз. Актрисата е поканена да опита пътуването с чисто нов луксозен плавателен съд. Кристи е в удобен и същевременно елегантен тоалет, оптимален за така организирания воаяж: бяло вталено сако, панталони на тънко сребърно райе, чантичка в кореспондираща естетика (Roger Vivier, за протокола).

Очевидно е, че прическата е безупречна - секси холивудски вълни, комбинирани със запазената марка на красавицата - червеното червило.

Актрисата, чиято слава изгрява след серията й снимки за Sports Illustrated, е успешен пример за финансово мотивирано впрягане на всички възможни таланти и дадености. Майка на 3 деца, с четири брака зад гърба си, последният от които приключва преди 12 години, на Кристи в лека степен годините личат само по ръцете. В съвсем лека, имаме предвид. 


@christiebrinkley

"Богинята на седемте морета", "Много сте хубава", "Изглеждате великолепно", са само част от оценките на феновете й в социалната мрежа. С които не можем да не се съгласим. Защото животът на 66 изглежда сладък и вълшебен, облечен, фрициран и усмихнат така! 

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 6 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.