WIN IT! 2х2 билета за Елизабет Мос в
  •  

WIN IT! 2х2 билета за Елизабет Мос в "Невидимия", моля!

"По-страшното е, когато не го виждаш..."

Но най-страшно би било, ако не го гледате! "Невидимия" се има предвид.

Една от най-добрите съвременни актриси, носителката на наградите "Еми" и "Златен глобус" Елизабет Мос ("Историята на прислужницата"), влиза в ролята на Сесилия Кас – жена, хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, чийто тормоз продължава и след смъртта му. Сесилия твърдо вярва и се опитва да докаже, че бившият й партньор не е мъртъв, а е намерил начин да стане невидим и сега се е върнал в живота й, за да я накаже. В очите на всички останали обаче, тя просто започва да губи разсъдъка си.

Точно два дни ни делят от премиерата на дългоочаквания трилър: на 28-ми февруари ужасът от това, което не можем да видим, но знаем, че е там, ще ни застигне, когато един от най-емблематичните герои от пантеона с легендарни филмови създания на Юнивърсъл ще се завърне на голям екран.

Премиерата на "Невидимия" си е цял повод за празник, затова и с Forum Film Bulgaria сме подготвили подаръци: двама от вас, които коментират с името на приятел и #viewsofia, след като са харесали поста с Giveaway публикацията в Инстаграм, ще имат възможността да спечелят двоен билет за прожекция по свой избор (в CINEMA CITY или ARENA, независимо от града), важащи до 16.03.2020г. По-страшно е, ако не го видите - trust us! И успех - играем от днес до петък (28.02.), когато е официалната премиера на трилъра.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.