Следва

Girls Can't What?! - за феминизма в цитати

Дневен ХОРОСКОП - 27.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък е наложително да поемете повече отговорност за семейството или работата си. Ще ви бъде трудно да отделите достатъчно време за лични или интимни преживявания, тъй като ще бъдете ангажирани с проблемите на хората около вас, но има и такива дни. Ще бъдете приятно изненадани от думите или действията на представител на Везни, Водолей или Близнаци. Денят ще бъде благоприятен за важен разговор или промяна, свързана с мъж, роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Четвъртък може да ви остави разочаровани или натъжени от новини и събития, свързани с хора, живеещи далеч от вас. Не планирайте и предприемайте мащабни действия и решения, свързани с деца.

Овен, Лъв, Стрелец: ангажиментите ви днес са свързани основно с парични средства, документи, различни плащания или договорни отношения. Намирате за по-удобно да общувате или да работите с жени, които може са по-възрастни от вас или имат значително по-голям професионален опит. Връзките ви с мъжете ще бъдат предимно бизнес ориентирани, свързани с конкретни задачи или действия, които трябва да приключат днес.

Телец, Дева, Козирог: днес имате основание да се зарадвате или поне успокоите по въпроси, създали тревожност или страх през последните дни. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно, но разбира се, всичко зависи от разумните и практически действия от ваша страна до момента. В противен случай просто ще трябва да се справите с грешките си. Предстои благоприятен ден и по линия създаването на нови приятели.

Близнаци, Везни, Водолей: новините от деня могат да ви разстроят или да ви накарат да промените плановете си, за които досега сте имали увереността, че ще бъдат успешно реализирани. Новините днес ще бъдат хаотични и могат да създадат отнемат от хармонията в емоциите и чувствата ви. 

Рак, Скорпион, Риби: днес действате бързо особено когато изпълнявате ежедневните си задачи. Денят е благоприятен по много причини и трябва да се възползвате максимално от тези положителни тенденции. Връзката ви с представителите на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог ще бъде отпразнувана със специално преживяване.

More Astro