Следва

What is Sexy, Mugler?

Dare U: Щрак, fashion, Барбара Стрейзънд на портрет

Barbara Streisand for Spring? Да, моля.

Shopping преди 4 години

За актуалната си пролетно-лятно колекция (представена миналия септември в Париж) Coach се отдалечи от прерията в полза на Ню Йорк от 80-те. Тази промяна на курса се отрази на цветовата палитра, разбира се, но в допълнение получихме и лика на единствената и неповторима Барбара Стрейзънд върху чанти, суичери и кейсове.

Освен Барбара, избираме още между лицата на идолите от детството на Креативния директор на Къщата - Майкъл Джей Фокс и Роб Лоу. Оригиналните картини са дело на Ричард Бернщайн - артист от 70-те и 80-те години, работил с Уорхол и рисувал кориците на Interview Magazine; портфолиото му е масивно, а най-отличителни сред работите му са портретите на Мадона, Грейс Джоунс и Шер.

Все добри новини за всички, които са си мечтали/все още мечтаят да носят Барбара Стрейзънд като принт върху себе си. Моделите от колаборацията на Coach и Бернщайн са вече в продажба, в ценови диапазон от $95 до $225 за връхни дрехи и от $150 до $450 за чанти.

Купете си, облечете я, публикувайте я в Инстаграм, отбележете Барбара и може би, само може би, музата на поколения ще коментира поста ви както направи с този на Джей Ло.

В моделите забелязахме още Мила Кунис и Селма Блеър и най-сериозно обмисляме да закупим по един суичер за първа пролет.

Ако стрийт кадрите на Джей Ло, Мила и Селма не са подействали достатъчно убедително, припомняме подбрани цитати на Стрейзънд, за да сложим край на всички чудежи веднъж завинаги.

More Shopping