Следва

Sofia Street Style: теория на кореспонденцията

What is Sexy, Mugler?

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Runway преди 4 години

ЧУВСТВЕНОСТ е ключова дума в Mugler Есен/Зима 2020 - както е латексът при Saint Laurent.

Палитрата създава мрачно, дори леко зловещо (по приказния начин) усещане, благодарение на доминиращите черни, сивкави и тъмнокафяви тонове. Безупречният тейлъринг е изпълнен в кожа и следва ниско падащи кройки при панталоните.

Бижутата са абсолютен акцент - изкусно обработени сребро и злато се срещат в дизайна на чоукъри, обеци, гривни, дори и за крак, и разчупват иначе строгото усещане на костюмите.

Изпод мрежести или кожени якета наблюдаваме явление, което в Редакцията описваме като "микросутиен", съчетано с корсети в някои от случаите и/или въпросните панталони с ниска талия. Принтовете са изчезващ вид в моделите на Кейси Кадуаладер - единственият такъв (и то тигров) виждаме като десен за модел от две части; отново с деколте, падащо под бюста и навита поло яка.

Иначе напълно "носимите" модели в колекцията, на котешката пътечка бяха представени в една строго сексуална светлина. Емблематичните за Mugler силуети à la пясъчен часовник са постигнати с метода на изрязването (почти напълно), служещи като закриващи визии в шоуто.

В заключение, талиите са ниски, бедрата и раменете - преувеличени, а голотата е на почит. Цялата колекция е в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.