Говори ми за ЛЮБОВ, Стефан Икога

Говори ми за ЛЮБОВ, Стефан Икога

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Стефан е поет и автор, има опит като рекламист; през 2015-та спечели "София: Поетики" и награда от ФАРА 2018, автор е на стихосбирката "Непукистика". Помолихме го за няколко "бележки за мене си", както ги нарече той:

"Аз съм Стефан. Пиша и се стремя към спокоен живот. Работя реклама, а в свободното си време си правя каквото си поискам."

View Sofia: Кога е Любов?
Стефан Икога:
Вероятно като ме е прегърнала майка ми като съм се родил.

V.S.: По какво ще я познаем?
С.И.:
Тя на нищо не прилича. Като дойде, ще я познаете.

V.S.: Имаше едно предаване навремето - "Море от любов", помниш го, предполагаме. Колко силно трябва да обича човек, че да се обяснява в любов от бял микробус, до ден-днешен се чудим.
С.И.:
 По-скоро трябва да си отчаян, за да прибегнеш до обяснение в любов с бял микробус. Иначе това предаване ми действаше депресивно. Виждах лошото, калното, бедното и нещастното в живота. Като предаване на Карбовски, но без разсъдлив водещ.

V.S.: Какво правим, когато не е споделено?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.