Следва

Сагата продължава: избягалата дубайска принцеса на поредно изслушване в съда

Дневен ХОРОСКОП - 28.02.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Избягвайте състоянията на безпокойството и мъка, правете нещата бавно, с разбиране и особено внимание към детайлите. Съсредоточете се върху нещата, които се случват в собствения ви живот и избягвайте намеса или дори само излишно любопитство към неща, свързани с живота на околните - било то и ваши близки. Избягвайте точно днес да изяснявате отношенията си с роднини, приятели или колеги, защото някой от вас ще прояви непоколебимост и не е изключвно възникването на допълнителни усложнения. По-добре е да оставите някои проблеми да намерят естественото си решение. В работата си можете да обсъждате новини, свързани с важно събитие в живота на колега или клиент. Обичайте, бъдете естествени, не проектирайте специални очаквания, не правете неща, за които не сте сигурни как ще бъдат приети от партньора ви.

Овен, Лъв, Стрелец: очертава се днес да преживеете стресова ситуация на работното си място или да се наложи да разрешите някои грешки и пропуски. Денят ще бъде важен ден за кариерата ви, така че не пренебрегвайте професионалните си задължения. Малък допълнителен доход или неочаквани прихои са възможни в петък.

Телец, Дева, Козирог: пазете се от илюзии, лъжливи обещания и всички форми на манипулация в петък. Това е важен ден, в който развитието на определени събития ще изисква практически решения и действия от вас. Не е време да изпаднете в лошо настроение или в депресивни състояния.

Близнаци, Везни, Водолей: нервността ви е присъща днес; избухливи сте и склонни сами да причинявате безсмислени конфликти. Ще настъпи момент на напрежение, свързан с дете или друг млад човек. Денят няма да е особено продуктивен, така че насочете вниманието си към стриктно изпълнение на ежедневните си задължения.

Рак, Скорпион, Риби: днес може да се наложи да защитите семейството си от действията на хора с отрицателна енергия. Ще преживеете приятно събитие, свързано с жена, вероятно от вашия кръг от приятели. Петъкът ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако поводът е да се срещнете или да се съберете със специални хора или любим човек. Не се фокусирайте върху изпълнението на предварителните си  планове.

More Astro