Следва

"Liberté!", крещят моделите на Chloé

We love: Travis Scott x Nike SB, мно-го яки

Travis Scott x Nike SB Dunk Low официално пристигат утре и сме мега развълнувани

All fashion преди 4 години

Обувката беше показана от Скот вече няколко пъти, първо във видеото към песента JACKBOYS, а после и в личния му инстаграм акаунт.

От самия Скот знаем, че е фен на скейтърските модели на Nike, а именно разцветките на модела Dunk Low. Травис много пъти се е показвал с най-редките модели от скейтърската гама на Nike, като например Nike SB Dunk Low Freddy Krueger и Paris. Със силните му връзки в Nike, беше въпрос на време да видим един от най-популярните колаборатори да възпроизведе този свой любим модел.

 
Nike Dunk SB Low Freddy Krueger

Nike Dunk SB Low Paris

Последната година и половина марката подчертано опитва да съживи кецовете от серията SB Dunk и съвсем наскоро запалянковците на тема спортни обувки отново ги взеха предвид.

Някога сред най-популярните кецове, визираме ранните 2000-те, цената и известността на модела спаднаха рязко, заради появата на нови баскетболни и бегачески маратонки.

Сега, заради любовта на Травис към силуета, маратонката SB Dunk се завръща с пълна сила. Както колаборациите на певеца с марката Jordan, тотален хит, за Travis Scott x Nike SB Dunk можем също да предположим грандиозен пазарен успех. 

 

Моделът на Травис е на пазара от утре, 29.02.2020, а цената му е 150 щатски долара.

Кецовете можете да закупите ТУК

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.