Следва

Джиджи, Бела и мама Хадид за Off-White

Isabel Marant, можем да те носим всеки ден!

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Runway преди 4 години

Почеркът на Изабел Маран се разпознава моментално: широки рамене и акцентирана талия. Този много "свой" силует дизайнерът прилага към пуловери, жакети, рокли от трико, обемни палта и куртки. Всички дрехи и аксесоари изглеждат бохемски и с лекота можем да си ги представим върху себе си в ежедневието.

Въпросната лекота във въображението се подклажда от приятната, въздушна палитра на новата колекция - бежово, сиво, черно, благородни оттенъци на синьото и изумруд.

Вниманието печелят твърдо обувките - особено за чифт от високите ботуши с шипове, директна препратка към любимите 80-те, направо заменяме половин кралство.С панталоните, мушнати в тях, с много високите талии, с цялата извънвремева естетика на французойката Изабел, това е мода, която сме харесвали, харесваме и ще продължим да харесваме.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.