Седмичен ХОРОСКОП - 02.03 - 08.03

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака Овен, тази седмица имате доброто желание да въведете някои промени в дома си, които да подобрят комфорта и да отнемат ненужни или притеснителни неща от атмосферата.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори и разработване на планове за прехвърляне на собственост, продажба на имоти и други подобни дейности.

Ако живеете в несигурен район или имате някакви притеснения, обърнете повече внимание на защитата на вашия имот от кражба или други неприятни инциденти.

Тази седмица ще присъствате на важно събитие с участието на момче или млад мъж, най-вероятно от вашия роднински кръг. Възможни са събития, свързани с раждането на бебе, важен успех в образованието на млад мъж, годеж или сватба и пр.

Бъдете особено внимателни, когато разговаряте с любимия човек или с финансовия си партньор. Противоречията могат да се превърнат в неприятни конфликти, които да създадат напрежение и дори да охладят връзката ви.

Някои от вас ще се радват на финансовия успех на роднина, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

През седмицата ще имате неприятна спор с жена, която ще се опита чрез хитрост и манипулация да постигне целта си - може да е ваша роднина или жена, с която работите.

Хороскоп

Още от Astro