Седмичен ХОРОСКОП - 02.03 - 08.03

Astro преди 4 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, предстои ви седмица, която ще ви помогне да разрешите неприятности от миналото, свързани с вашата работа, семейство или лични отношения.

През тези седем дни е важно не да постигнете това, което искате най-силно, а да внесете баланс в противоречиви отношения и да създадете по-удобна среда за живот в дома си.

Ще имате възможност да възродите стара любовна тръпка и това в никакъв случай не трябва да е самоцел. Натискът върху събития от ваша страна е малко вероятно да помогне и впоследствие ефектът може да бъде напълно обратен – оставете нещата на течението, нека се движат в естествен ход.

Добра идея е да разчистите дома си от счупени или ненужни вещи, без значение каква сантиментална стойност могат да имат. В същото време предпазвайте личните си вещи от кражба, загуба поради небрежност и подобни инциденти.

Предстоящата седмица ще зарадва мнозина от вас с новини или събития, свързани с раждането на момиченце, важно събитие в живота на малко дете или млада жена.

Хороскоп

Още от Astro