Седмичен ХОРОСКОП - 02.03 - 08.03

Astro преди 4 години

Първата четвърт на Луната е в Близнаци (2 март) и позволява променливи и адаптивни настроения през целия ден, което до голяма степен натоварва мислите. Луната в Близнаци ни позволява да се свържем с мислите си на едно съвършено ново ниво. Ако не ви харесва как се чувствате по отношение на мислите си, опитайте се да промените начина и посоката.

Квадратурата на Венера и Сатурн (3 март - 13 март) създава пречки и ограничения по отношение на навременното изразяване на любов. Този аспект понякога създава „блокади“ в любовния поток поради ред външни отговорности и ограничения, които предизвикват и създават предпоставки за раздяла. Докато трае този аспект, най-разумно е да се работим по-усърдно по романтичните въпроси.

Меркурий навлиза във Водолей (4 март - 16 март), като предоставя отлично време да се съсредоточите върху учението, получаването и предаването на ценни знания. Във въздуха витаят идеалистични пропорции, необичайни въпроси, свързани с хуманитарни актове. Това е моментът, в който въпросите за правата на човека ще бъдат изведени на повърхността на дискусиите; много хора ще отделят време да говорят и да бъдат чути по важни въпроси, които засягат всички ни.

Меркурий и Венера са в секстил (4 март - 10 март) – аспектът носи добри новини и възможности, свързани с любовта, музиката и изкуствата.

Хороскоп

Още от Astro