Следва

Какво ново: Wizz Air спира полети и до Тел Авив

Дневен ХОРОСКОП - 2.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник трябва да преразгледате плановете и целите, които са привличали вниманието ви досега, и да пуснете тези, които не са сработили. Избягвайте да живеете с илюзии или напразни надежди, тъй като в момента динамиката на събитията е много силна - всички рискове са нежелателни. Понеделник ще бъде благоприятен ден за създаване на нови познанства, които ще прераснат в интересни приятелства с хора, от които можете да научите много. За някои от вас денят носи покупка на подарък, свързан с личен празник или специално събиране, свързано с мъж. Избягвайте конфликтите днес, без значение колко сериозна е причината, която може да имате за това, защото в процеса на разпри ще кажете нещо, което е трябвало да запазите в тайна, а после ще съжалявате.

Овен, Лъв и Стрелец: напразно очаквате важни новини, свързани с парични средства. Ако сте в тесен контакт с банкова, данъчна или юридическа институция, може да се почувствате обидени от отношението на техен служител към вашия проблем или да останете разочаровани по една или друга причина. Понеделник ще бъде емоционален ден, благоприятен за демонстриране на чувствата ви към хората, които обичате, в дълбочина.

Телец, Дева и Козирог: може да изпитате стресова ситуация, свързана с по-възрастна дама. Денят носи разговори с хора, които ще посетят дома ви или с които ще се срещнете. Склонни сте да мечтаете, да хвърчите в облаците и вероятно това състояние на ума ще ви избави от неприятните емоции.

Близнаци, Везни и Водолей: днес ще отделите време за оценка на предстоящите си планове. Понеделник ще бъде добър момент за емоционални и интимни преживявания. Не забравяйте да извършите важно плащане или да изпълните дадено обещание (вероятно отново във финансов план).

Рак, Скорпион и Риби: не е изключено да започнете седмицата с безпокойство относно определени събития. Като цяло днес ще успеете успешно да реализирате планове, свързани с неща в дома или имота, който притежавате. Може да се породи надежда за нещо ново в личен или професионален план.

More Astro