Какво ново: Wizz Air спира полети и до Тел Авив

Какво ново: Wizz Air спира полети и до Тел Авив

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата.

Малко след като обяви, че намалява значително честотата на полетите си до Милано, нискотарифната авиокомпания въведе промени и в графика на полетите си до Израел.

Също като при полетите за Милано, от Wizz Air уведомяват, че пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата (но не по-рано от 14 дни след първоначалната дата на полета).

Клиентите, които са резервирали директно на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията, ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния WIZZ профил.

Припомняме, че общият брой на пациентите с диагноза Коронавирус в Израел към момента е 10. Още актуална информация следим ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.