Следва

#MothersDay@Sephora: Откровено за Fond de teint-ите

#MothersDay@Sephora: Ароматът на маминия парфюм

Mama Deserves THE BEST!

Body преди 4 години

Ароматът на маминия парфюм

"Един от най-приятните аромати, които си спомням от детството, е този на маминия парфюм. Не мисля, че беше много скъп, защото ако беше, тя нямаше да може да си го позволи. Почти съм сигурен, че беше от дамата дистрибутор на козметика в нашия квартал - госпожа Мичъл. Беше една от първите цветнокожи дистрибуторки и се справяше доста добре. Не си спомням, как точно бе името на парфюма, но си спомням колко добре ухаеше, когато мама си го слагаше за някой специален повод - като ходенето на църква. Мислех си, че тя е най-добре ухаещата жена наоколо. Ароматът на парфюма й насищаше цялата къща, в която живеехме, и за кратко неутрализираше всички неприятни миризми. Толкова много харесвах аромата на маминия парфюм, че веднъж реших да си сложа от него. Разбира се, кратко след това, по доста срамен начин, разбрах, че е направен ексклузивно за жени. Както и да е, ароматът на маминия нескъп парфюм беше едно от най-приятните и запомнящи се ухания от детството ми."

Всъщност, ароматът на мама е много повече от скъп, евтин, сладникав, силен, остър, дървесен или цитрусов парфюм - ароматът на мама е успокоение и грижа, обич и топлина, които, ако можехме да извлечем, синтезираме и бутилираме, бихме използвали като пръски щастие всеки един ден от годината. Но да не бъдем егоисти - с настъпващия Мамин празник е редно да се съобразим не със собствените си нужди, а с желанията на Мама.

Пресечните точки на желания и аромати са точно 10 и се намират в галерията горе>>>, съответно и в магазините на Sephora България. Добавяме -15% на ВСИЧКИ АРОМАТИ от 28.02 до 8.03.2020 и приключваме с носталгията по несравнимия мамин парфюм.

За изящното визуално "престъпление", както всеки път, така и сега, ни помогна изключителният Huawei P40 Pro.

More Body