Следва

Звездна синастрия: Меган и Хари, какво предстои

Дневен ХОРОСКОП - 4.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Старайте се да изпълнявате стриктно професионалните и домашните си задължения, каро избягвате да се захващате със сериозни отговорности или нови начинания. Днес за вас ще бъде много важно да изпълните дадено обещание или поет ангажимент, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Развитието на деня до голяма степен ще зависи от вас и от способността ви да изчаквате обрата на събитията. Днес може да имате среща или разговор с жена, родена под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще имат връзка с вашето семейство или професионални дела. Личните ви отношения и емоции ще определят нивото на комуникация с партньора ви

Овен, Лъв, Стрелец: сряда ще бъде труден ден, тъй като ще трябва да разрешите всички неприятности, възникнали през последните няколко дни. Най-вероятно те ще са резултат от някакъв задкулисен акт, интрига или лъжа, чиято цел може да е посрещната с добри намерения в миналото, но днес определени събития може да предизвикат неочакван обрат. Бъдете внимателни в отношенията с хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Телец, Дева, Козирог: сряда ще бъде интересен и продуктивен ден за вас, в който шансовете, които ви се дават, не трябва да бъдат игнорирани. Можете да постигнете много, да проведете важни разговори или да вземете важни решения, чието развитие и прилагане тепърва предстои.

Близнаци, Везни, Водолей: подгответе се за много работа в сряда, която ще изпита способността ви да работите в ситуации на стрес или да изпълнявате отговорностите си на бързи обороти. Възможно е да се появят нови предложения за работа или за бизнес, които ще ви донесат по-добри приходи или по-добри възможности за изява. Общуването с хора, родени под същите три зодиакални знака, ще ви бъде от полза.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда основният акцент пада върху семейството и най-близките ви хора. Изненадите днес са свързани с хора от семейството ви, най-вероятно мъже. Мъжете, родени под тези три зодиакални знака, ще преживеят неочаквани събития в семейството си, което за някои ще бъде хубаво, а за други - един вид лична драма.

More Astro