Следва

Теория на кореспонденцията: София & Вальо

6-годишната дъщеря на Ким и Кание опищя модната седмица в Париж

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Celebrities преди 4 години

Cool. Cute. Cool. Yeah.

Първото ревю на Yeezy от пет години насам със сигурност ще бъде запомнено - не само заради голямата пауза, деляща го с последното.

Ким и Кание притежават умението да удивляват - идва им отръки - та, не е никаква изненада, че генът се предава. Сензацията на последната вечер от Парижката модна седмица този път, шокиращо може би, не беше Ким Кардашян-Уест, а първородната й дъщеря. It's Northie, duh.

Като всеотдайни родители, Ким и Кание подкрепиха амбициозното желание на 6-годишната си дъщеря да рапира пред куп модни журналисти от цял свят. Не сме сигурни какво мислят модните журналисти по темата, но мнението на Интернет ползвателите е категорично: IT WAS EPIC. Дотолкова, че да послужи като основна тема на обсъждане през вчерашния ден.

Рапирането бе типично по детски, но сценичното поведение на Норт е като на същинска дива. Невръстната госпожица Уест не изпусна да поздрави братовчедка си от сцената, както и да дари публиката с артистична импровизация в края на изпълнението си, наподобяваща пищене. Баща й се качи на сцената с нетипична за персоната му усмивка, която отдаваме на чувството за гордост от песента на дъщеря му.

Фокусът от колекцията бе изместен във вечерта на представянето й, но ние й го връщаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.