Теория на кореспонденцията: София & Вальо

Теория на кореспонденцията: София & Вальо

"Много хубава двойка сте", е комплимент, който всеки от нас се е радвал да получи, когато околните ни засекат с Рицаря на сърцето ни. Съвместното разбирателство, общите интереси и ценностна система, дори начинът, по който възприемаме света, включително модата, красотата, стила, си личат винаги и безотказно. Разбира се, точно те са и които ни карат да се влюбваме, да се обичаме, да искаме да сме заедно. Непрекъснато, ако може.

В случая с двамата ни съвършено хармонични госта, те са буквално непрекъснато заедно, ако изключим двата дни, в които София ще остане при мама, за да я поглези, а Вальо ще се върне в Англия заради учебните му занятия в Университета в Бирмингам, където учи Кулинария. 

Той е зодия Везни ("никога никой не ме е познавал каква зодия съм, сигурно защото не си падам много"), тя - Риби. Тя е от София, той - от Перник. Тя е модел, той - сноубордист. Тя е красива, той - също. Тя е 178 см висока, той - 2 без 2. Тя е основно между Лондон и Милано, той - между Бирмингам, София и Видин (защото обожава Феста The Bridge там, където показва на момичета и момчета как се готви в рамките на една от творческите работилници във формата). Тя е от Ivet Fashion и ред други агенции, той е от онзи универсален вид млади мъже, които, където и да посееш, ще пожъне. Тя е веган, той - не. И двамата готвят... "миди Сен Жак!" гласи едновременният отговор на въпроса на всички в Редакцията "Какво най-често"?  

Обожават се. 
Приличат си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.