Следва

Baby Mama: Кейти Пери е бременна!

Дневен ХОРОСКОП - 5.3.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Не губете инициативността си и стойте настрана от чужди лични проблеми. Днес е важно да вземете активно участие в социалния живот и да намерите прилягаща ви форма за приятно прекарване на свободното време. Комуникацията или срещите с жени ще ви донесат положително настроение или очакване за развитието на важни събития в близко бъдеще. Мнозина ще се радват да получават парични средства от дома, което няма да е изненада.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще прекарате повече време в общуване с приятелите си, за да обсъдите общи планове за близкото бъдеще. Повечето от действията ви ще имат финансов характер, независимо с какво друго могат да бъдат свързани. В късния следобед ще изпитате моменти на тъга или необяснима умора.

Телец, Дева, Козирог: изпитвате трудност при реализирането на основните си планове за деня, тъй като ви липсва достатъчно концентрация. Може да изпитате леко объркване в ангажиментите си поради влиянието на различни странични фактори. Този ден ще доведе до повече телефонни обаждания или срещи. Други хора вероятно ще привлекат вниманието ви със своите притеснения и коментари за събития, които не ви интересуват.

Близнаци, Везни, Водолей: изниква незабавен ангажимент със семейство или роднина, който ще изисква посещение, пътуване или контакт с хора от друго населено място. Денят е благоприятен за работа, особено ако е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, забавления и други подобни. Четвъртък е също подходящ ден за интимни и романтични преживявания, особено за по-младите представителки на зодиите.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще изпитате приятно преживяване с жена, с която можете да споделите спомените си от миналото. Днес ще се насладите на личния успех на ваша приятелка. Въпреки доброто ви настроение и цялостното развитие на благоприятните събития, в четвъртък един от ежедневните ви контакти ще търси нещо, от което да се оплаче или да създаде проблеми. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да пренебрегнете действията на този човек.

More Astro