We love: ретро диадемата на Кралица Рания

We love: ретро диадемата на Кралица Рания

Помните ли ги?

Обожаваме стила на Кралица Рания, засвидетелствали сме го неведнъж. С прекрасен микс от традиции, тенденции и класика ни зашемети съпругата на Абдула II и по време на посещението на норвежкото кралско семейство - Крал Харалд и Кралица Соня. За първия ден от визитата кралицата избра очарователна бяла рокля, наподобяваща тренч, от Izeta, като я комбинира с китън обувки от Диор и кокетна чанта Maison Halaby. За най-вдъхновяващ елемент от цялостната й визия намираме избора на прическа - Рания разнообрази начина, по който обикновено сме свикнали да виждаме косата й стилизирана, със зигзагообразна диадема - да, като онези, които носехме през 90-те.

Съвършено нов е този подход за кралицата, която най-често залага на прекрасно подредени къдрици и странично разположен път. Вероятно вдъхновена от последните тенденции при прическите, завладели подиумите.

В официалния Инстаграм профил на Рания успяхме да проследим всеки един ден от визитата на Краля и Кралицата на Норвегия и в заключение можем да кажем, че визиите на йорданската кралица ставаха все по-впечатляващи. Най-отличителен бе аутфитът й за коктейла, организиран в чест на гостите, когато Рания once again се довери на модерния прочит на традициите и избра сет от ливанския бранд Azzi&Osta в комбинация с чанта от L'Afshar.

Очевидно кралицата, типично по женски, е на вълна прически, защото и в последната вечер от посещението заложи на промяна в косите. Едва ли етикетът и протоколът й позволяват грандиозни промени, каквито й се искат, затова отново заложи на ретро 90-тарски аксесоар. Този път под формата на фибички, държащи два кичура от косите й назад, което пак е неприсъщо за стила й както го познавахме досега. We love it!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.