Следва

Латино любов в RIU Pravets

Baby Mama: Кейти Пери е бременна!

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първата си рожба

Celebrities преди 4 години

35-годишната певица Кейти Пери съобщи по доста оригинален начин новината за бременността си - звездата представи видео към новата си песен Never Worn White, в което показва закръглено коремче. Феновете обаче не избързаха със заключенията (в края на краищата гримьорите са способни на подобно нещо!). След премиерата на клипа тя "влезе" на живо в Instagram и обяви, че с половинката си Орландо Блум ще стават родители.

Пери призна, че това вероятно е най-дълго пазената тайна в живота й и добави, че терминът й е през лято.

В лайв обръщението към публиката си, Кейти сподели още, че по време на бременността хранителните й навици са се променили: “Влюбих се във всичко пикантно и дори нося сос Табаско в чантата си, но говеждото ми е отвратително.”

Това е първа бременност за Кейти, а 43-годишният й възлюбен Орландо Блум е щастлив татко на деветгодишен син Флин от брак си с Миранда Кер. Актьорът и поп певицата са заедно от около четири години, въпреки че бяха разделени за известно време. Преди година, на Свети Валентин, Орландо направи предложение на любимата си и SHE SAID YES. Наскоро актрисата заговори за подготовка на сватбата - обаче, според признанието й, повече чака моминското си парти, отколкото самата сватбена церемония.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.