Louis Vuitton облича

Louis Vuitton облече "модерния елит" и закри един от най-необикновените модни месеци, които историята познава.

Не само ескалиращите реакции и впоследствие взети мерки срещу световната пандемия направиха всеки един ден от последния месец сравним с увеселителна атракция в лунапарк, самите презентации бяха изключително добри.

Дори и дрехите да не стигнат до големите магазини идната зима, ако да речем производствените фабрики в Китай и Италия бъдат поставени под карантина, производствената стойност на някои от ревютата-спектакли като Gucci, Balenciaga, Marc Jacobs, Moschino, а сега и Vuitton са изключителни.

История, апокалипсис и още история - така обобщаваме последните четири седмици. Модата е рефлективна "наука" все пак. Секс? Not so much. Да, вярно, на места имаше мини поли и латексови панталони при Saint Laurent, но общо взето това беше всичко.

В Vuitton, XVII век се "сприятели" с няколко кралици Елизабет, поне един Луи и Мадам Дьо Помпадур. Креативният директор на френската модна къща бе организатор на тази сбирка - Никола Гескиер вероятно е един от малкото "неретро" ориентирани дизайнери на съвремието ни, но все пак не се лишава от исторически препратки. Модната история, служеща като фон за шоуто, се яви и като така нужния контекст, от чиято липса презентациите на Никола често страдат.

Междувременно на котешката пътечка се извървяха къдри, райета, мотокрос панталони и патчуърк кожени поли - комбинирани в разнообразие от вариации. Това са дрехите за модерния елит и трудно биха могли да бъдат объркани с други.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia